https://nufarul.com.ro/scurt-istoric
http://www.nufarul.com.ro/card-fidelitate.pdf
https://nufarul.com.ro/noutati

Covoare

Covoarele reprezinta astazi o valoare atit financiara cit si sentimentala si de aceea distrugerea lor reprezinta pentru multi dintre noi, o pierdere de multe ori ireparabila.
Covoarele sunt articole textile deosebit de complexe si in acelasi timp delicate. Numai in conditiile unei tehnologii adecvate, cu utilaje specializate si cu lucratori cu experienta, se poate realiza o prelucrare calitativa a acestora, in conformitate cu standardele internationale ale acestui tip de prestatie, fara a pereclita textura covoarelor si prelungindu-le durata de viata.

AVANTAJELE PRELUCRARII CORECTE REALIZATE IN UNITATILE SC NUFARUL SA

– desprafuirea covorului pe ambele fete, se realizeaza cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii si aspirare concomitenta a prafului, metoda care asigura eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.
– specialistii nostri aleg pentru fiecare covor in parte procedeul de spalare umed sau chimic in functie de caracteristicile covorului folosind utilaje si aplicand tehnologii diferite pentru pastrarea nealterata a culorilor, mentinerea stabilitatii dimensionale si a gradului de elasticitate a fibrelor.
– uscarea este realizata in profunzime, in contracurent de aer cald, cu controlul atent al temperaturii si debitului de aer, in functie de natura fiecarui covor.
– asiguram tratamente de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de inlaturare a mirosurilor neplacute
– asiguram la cerere preluarea si returnarea covoarelor de la domiciliu, prin telefonul comenzi la domiciliu

Apasati aici pentru liste de preturi.