https://nufarul.com.ro/scurt-istoric
http://www.nufarul.com.ro/card-fidelitate.pdf
https://nufarul.com.ro/noutati

Scurt istoric

Nufarul – din 1960 in serviciul Dvs.

Cu o traditie de peste 55 de ani in sectorul modern de spalat si curatat chimic, NUFARUL este una din cele mai vechi intreprinderi de profil din Europa.

Infiintata in 7 noiembrie 1960 prin comasarea si reorganizarea succesiva a atelierelor mestesugaresti si cooperativelor specializate in activitatea de spalat si curatat chimic, NUFARUL dispunea de o dotare minimala, necesitand personal tehnic calificat dar si  informatii si tehnologii utilizate pe plan mondial.

In 1991, intreprinderea NUFARUL se transforma in societate pe actiuni, in baza Legii nr.15/1990, activand sub denumirea de S.C. NUFARUL S.A.

Pana in prezent, in evolutia si dezvoltarea noastra se disting mai multe etape legate de reorganizare, retehnologizare, exinderea retelei si largirea gamei de servicii oferite.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor populatiei, dar si a companiilor si institutiilor,  am creat o retea complexa de unitati, dotata cu echipamente si tehnologii moderne, care furnizeaza servicii de calitate, diversificate din punct de vedere al tipului de prestatie (spalat, curatat, calcat, autoservire) si al termenului de prelucrare (72, 48, 24 sau 3 ore) (link).

NUFARUL va ofera urmatoarele servicii:

  • spalatorie-curatatorie haine (confectii din textile, piele naturala si blanuri)
  • spalatul lenjeriei si curatarea pernelor
  • curatarea mochetelor si covoarelor
  • spalatorie industriala:
    • curatarea uniformei de lucru (statii de alimentare cu benzina, servicii auto, hoteluri, agentii de securitate, magazine etc)
    • spalatul lenjeriei (hoteluri, restaurante, saune, frizerii, institutii curative si de invatamant etc.)

Una dintre activitatile cu expansiune rapida in ultimii ani este cea de comenzi la domiciliu, prin care ne dorim sa oferim o solutie comoda si eficienta clientilor nostri, adaptata ritmului tot mai dinamic al vietii cotidiene.

NUFARUL este membru fondator al Patronatului Serviciilor de Spalat si Curatat si Furnizorilor de Utilaje din Romania, precum si membru al International Drycleaners Congress (IDC) si vicepresedinte regional si membru al International Committee of Professional Textile Care (CINET).